Tuesday, July 26, 2011

Aloha Kitechallenge 2011 (23-24.07.11)

Kui nädal enne näitas Aloha võistluseks superilusat tuuleprognoosi, siis mida aeg lähemale seda nadimaks kõik jäi. Lõpuks näitas laupäevale vaid 3-4 m/s kagutuult ja pühapäevakski nõrka lõunat. Korraldaja tampis aga raudse järjekindlusega, et võistlus toimub. Mis järjekorras ja kuidas, seda saime teada alles 12 tundi enne...
Hakkas meenuma eelmise aasta Aloha korraldus, kus võistlus taheti korraldada 3 m/s idatuulega. Sain juba siis nii kurjaks sest leedu tšikid tahtsid ka võistlema tulla ja mul ei olnudki neile ametlikku teadet anda, et võistlus ära jääb... Saan aru, et kohalikele pole probleem kohale tulla aga miks kiusata kaugemalt tulijaid!?!? Pole just odav lõbu.

Niisiis laupäevase võistluse saatsin kurele ja nautisin rahus ema juublipidu.
Pühapäevane prognoos oli suuna mõttes juba parem ja sinna otsustasin ikkagi kohale minna, tuleb, mis tuleb. Tuul puhuski ja täitsa korralikult. Esimesena tehti freestyle single elimination ning naised lükati kohe peale. Mul väike panic attack sest lootsin, et mehed lähevad enne ja saab mõne triki vahepeal meelde tuletada. Polnud ühtegi vigurit juba kuuaega teinud ja vöötrapets läks ka täna esimest korda peale. Õnneks oli minu heat'ini natuke aega ja sain veidi asju meenutada. Esimene raley ribidele väga valus polnudki ja lihtsad asjad tulid välja küll. Heatis Aijaga tegingi seda, mis vähegi välja tuli ja ebakindlaid asju ette ei võtnud. Kaldale kaotusemaiguga minnes, kuulsin, et olin siiski võitnud ja järgmine heat Kerliga. Tohohh.
Sõitsime siis Kerliga võidu ja selgus, et olen single eliminationi võitja!! Olin suht hämmeldunud aga kui miski tundub liiga hea, et tõsi olla siis see tavaliselt nii ongi. Tuul jätkas puhumist ja korraldati ka double elimination ning seal pidime Kerliga juba Kristiinile alla vanduma.

Tehti ka meeste double ning peale seda viimastes tuuleriismetes race. Võtsin 12 ruuduse Slingshot Rally ja läksin sellega. Esimene start väga kena ning finisheerisin Martti järgi :D Uhh see Rally on ikka hea!!
Teine start juba ebaõnnestus sest algajad kukkusid kohe ees ja enamus jäigi starti kinni ja ei saanud enam minema. Selle sõidu lõpetasin Raavo järel, ka suht hästi. Kolmas start veel ebaõnnestunum, tuuleauk ja jälle trobikond kukkus kohe. Lõpuks, kui stardist minema sain sõitsin Madli ja Jana järgi. Hakkasin Madlist ülevalt mööduma, kui ta täpselt minu ees kukkus ja lohe zeniiti tõmbas. Ma ei jõudnud reageeridagi ning otse minu lohest läbi.... Sellega, mu laul lauldud oligi. Eelmise päeva race'l ma nagunii ei osalenud ja nüüd ka veel üks DNF kirja ning punkte kokku lüües tuligi võitjaks Jana!
Samas ma ei kahetse midagi ja minuarust väga ägedad võistlused olid, mul on heameel, et Jana ja Kristiin võitsid. Palju Õnne Teile!! Olingi oma liigsetest võitudest natuke tüdinenud. Nüüd on vähemalt motti hoogsamalt trenni teha. Kui ainult tuul ka puhuks.
Õnnitlused ka Janele, kes vapralt freestyle'i läbi tegi, vahepeal koolitas, esimese race sõidu maha magas aga siiski kolmanda koha saavutas. Minuarust super tulemus! :)

Peakohtunik Jormale tänud meid välja kannatamast ja Alohale soovin rohkem hoolimist võistlejatest.

Race tulemused siin: http://results.sailwave.com/ALOHA%20KITE%20CHALLENGE%202011%20RACE.htm
Freestyle siin: http://www.aloha.ee/wp-content/uploads/2011/07/AlohaKite2011FreestyleResults.pdf

5 comments:

Unknown said...

Esimese päeva race oli selline õhu puhumise üritus aga hea kogemus samas.
Lahe, et Sa mõlemas võistluses osalesid ja duubel II koht, sügav kummardus Sulle! Sportlase visa hing! :) :D

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

Thank you for making the effort and spreading this information with all of us. It was indeed very useful and informative while being straight forward and to the point. I have also avail information about the best new project Sobha International City

Anonymous said...

I like your blog. I always read your informative blog post. I have some information about real estate project Gaur 14th Avenue, Greater Noida. Get Vatika Tranquil Heights Price List, site plan, Floor Plans, photos, Specifications, on Favista.com.

Anonymous said...

Great blog really enjoyed reading it. Have bookmarked you and will check back regular. Please feel free to take a look at my blog... DLF Ultima Phase 2