Sunday, March 8, 2009

Pärnu rand

Täna oli kohe selline eriti mõnus ilm. Ülesse ärgates oli esimene mõte, kas puhub? No mõtlesin vaadata ilm.transcomist, aga see ju ikka veel kokku jooksnud. Niisiis küsisin tuule targalt Raimolt. Ta vastas, et sõita saab. Niisiis läksime randa. Alugl mõtlesime isaga küll, et ei puhu, kõndisime liivani ja no midagi ei olnud. Siis läksime auto juurde, Siim ja Raimo olid vahepeal jõudnud. Nad ütlesid, et kaugemal puhub. Ei uskunud algul üldse, aga läksime vaatama. No puhuski :D Väga äge. Siis sõitsime mingi 2h. Sõitsin oma 10 ruuduse cabrinha SB-ga. Väga mõnus lohe! Seal päris taga oli kõige parem sõita, selline ühtlane lumi. Sinna taha sõitmine võttis jalad täiega läbi no. Hästi jäine ja krobeline, aga vahet ei ole äge oli ikka. Võib-olla saab pilte kaa kunagi midagi, üks tegi küll.

3 comments:

Unknown said...

OHH luks! Et Sul naistepäeva "surf" tehtud!

Eneli said...

väga luks jaa:D Jaa muidugi, Head naistepäeva kõigile :) !!!!! Selline mõnusalt roheline tekst tuli seekord:D mingi niisama kogemata.

keemik said...

nii lohetsikid.. tulge tehke oma tiim http://kite.surf.ee veebi kah. Saate lisada juttu/pilte ja videosid. Üritame huvitava info kõigile lihtsamalt kättesaadavaks teha.

PS! hästi panete.. keep it up